Book et værelse med udsigt...

Fordelt på 25 etager

Crowne Plaza med sine 366 værelser er den perfekte base for alle typer af ophold. Her er du sikker på at komme godt fra start med for eksempel en skøn løbetur i naturen, gratis adgang til fitness og en af byens bedste morgenbuffeter.

Som vores gæst kan du være sikker på, at dit hotelophold bliver en god oplevelse – uanset om du kommer til København på romantisk weekend eller forretningsrejse. 

Vores værelser

Alle værelser og suiter er indrettet med designermøbler i genbrugsmaterialer fra Paustian og udstyret med tv, CO2-neutralt klimaanlæg, arbejdsplads, gratis vand, te, kaffe og småkager, sikkerhedsboks, strygefaciliteter, toiletartikler samt wi-fi.

På badeværelset finder du bæredygtige produkter, som kombinerer naturlige ingredienser, der er milde og plejende for huden, med emballage, som er produceret med omtanke.

Suiter
Som gæst i en af vores fire suiter på Crowne Plaza Copenhagen Towers kan du nyde udsigten ud over Ørestad og ind til København fra 25. etage. Vores suiter er rummelige og har en tilstødende spisestue, hvor du kan holde middag for forretningsforbindelser, familie eller venner i dejlige omgivelser.

Handicapværelser
To af vores clubværelser på femte sal er specielt indrettet til gæster med særlige behov. Værelserne har bredere døråbninger, mere plads til at bevæge sig på samt et roll-in brusebad. Der er handicapparkering i vores parkeringshus under hotellet og adgang for kørestolsbrugere til restaurant, bar, reception og mødefaciliteter. Husk venligst at gøre opmærksom på, at du har særlige behov, når du booker dit værelse.

Eksklusiv Club Lounge
Gæster i suiter og Club Rooms hos Crowne Plaza Copenhagen Towers har adgang til hotellets Club Lounge, hvor der serveres snacks, kage, vin, øl samt tapas om aftenen. Du kan også benytte Club Loungens businesscenter, hvor du kan læse dagens aviser og blade samt printe og arbejde ved skrivebordene. Fra Club Lounge kan du også gå ud på vores udendørs terrasse og nyde en drink eller en kop kaffe.

Adgang til vores Club Lounge kan altid tilkøbes. Prisen afhænger af værelsestype.

IHG Rewards Club

Crowne Plaza Copenhagen Towers er en del af den internationale hotelkæde IHG. Som medlem af IHG Rewards Club får du altid ekstra gode medlemspriser samt fordele, og du optjener selvfølgelig point, som kan bruges på de mange hoteller over hele verden.

Medlemsfordele:

  • Garanteret billigste pris når du booker direkte.
  • Du kan bruge dine point på et af IHGs over 5500 hoteller i verden.
  • Du kan bruge dine Reward Nights når som helst, så længe dit medlemskab er aktivt.
  • Som IHG Rewards-medlem har du mulighed for sen check-out kl. 14 uden ekstra opkrævning (såfremt værelset er ledigt).

Dine point kan benyttes til nye overnatninger eller middage samt konverteres til rejser og meget andet hos nogle af vores mange partnere.

Læs mere om IHG Rewards Club eller spørg efter medlemskab i receptionen.