Madoplevelser med gæsten i centrum

Mad med omtanke

Vi anvender sæsonens råvarer til vores nordisk-inspirerede retter og så vidt muligt økologisk, når det giver mening og kan betale sig. Samtidig bestræber vi os på at benytte nærliggende producenter og leverandører. Når du spiser hos os, kan du være sikker på, at kvalitet, bæredygtighed og den gode madoplevelse er i højsædet.

Restaurant BARK

Restaurant BARK ligger midt i det imponerende Atrium og er en hilsen til det vilde og det frie. Omringet af naturen, bydes der på ærlige smagsoplevelser lavet på lokale råvarer med øje for kvalitet og miljøet.

Forkærligheden for den amerikanske diner-tradition skinner igennem på BARK. Den sæsonprægede menu er tilberedt med kærlighed og kant og kendetegnes ved brugen af åben ild - en hyldest til naturen. 

  • Frokost mandag-lørdag fra 12.00-15.00

  • Mandag-lørdag: 17.00-24.00
    Søndag: 17.00-22.00

  • Køkkenet lukker kl. 21.45

Besøg Restaurant BARK

Brasserie Storm

Brasserie Storm er Crowne Plaza Copenhagen Towers morgenmadsrestaurant og har åbent hver dag.

Brasserie Storm har opnået det økologiske spisemærke i sølv, fordi vores råvarer og ingredienser opfylder kravene om at være 60-90 % økologiske.

  • Mandag-fredag: 06.30-10.00
    Lørdag-søndag: 06.30-10.30

Roomservice

En stor del af hotellets on-site restauranters retter serveres også som roomservice.

På vores egen måde smelter vi danske og amerikanske klassikere sammen og tilbereder dem på den åbne grill. Vi finder inspiration i naturen omkring os, og ved brug af lokale råvarer sætter vi smag, sjæl, høj kvalitet, solidt håndværk, bæredygtighed og dyrevelfærd i højsædet.