Bæredygtighed er en god forretning

Responsible Hospitality

På Crowne Plaza Copenhagen Towers prioriterer vi bæredygtighed og grønne værdier. 

Vi er en del af BC Hospitality Group, hvor der arbejdes ud fra begrebet 'Responsible Hospitality'. Det betyder at det er en del af den service vi yder, er at forsøge at minimere den påvirkning vi har på miljøet og vores omgivelser. Det gør vi ved at have bæredygtighed for øje i samtlige aspekter af vores forretningsstrategi. Netop dette, gør os til en af de førende hoteller inden for bæredygtighed, og du kan derfor nyde dit ophold hos os med grøn samvittighed. 

Som det første hotel i Danmark modtog Crowne Plaza Copenhagen Towers i slutningen af 2012 Dansk Standards certificering DS49001, og den internationale miljøcertificering ISO14001.

Treatbox & Too Good To Go
Vores madspildsinitiativ Treatbox er en af de bæredygtige initiativer, som vi har implementeret på hotellet og i dette tilfælde i restauranten BARK. Spisende gæster har derfor mulighed for at tage resten af deres måltid med hjem i en CO2-neutral og 100% biologisk nedbrydelig boks. 
Vi håber at vores Treatbox vil være med til at reducere madspild og gøre det nemt for vores 
gæster at nyde overskydende mad hjemme. 

Vores in-house café Orango Coffee har ligeledes indgået et samarbejde med ’Too Good to Go’, en platform der gør det muligt at købe mad til reducerede priser inden caféens lukketid

Besøg WWW.RESPONSIBLEHOSPITALITY.DK og se meget mere om hotellets- og koncernens mange bæredygtige initiativer og certificeringer.

Læs blandt andet om vores bæredygtige kvalitetskaffe, der støtter de truede orangutanger, vores kæmpe solcelle anlæg og grundvandsbaserede køle-varmesystem og flere aspekter af vores fokus på at minimere madspild. 
 

Find priser
 

Green Key

Crowne Plaza Copenhagen Towers er Green Key-certificeret, og vi har dermed forpligtet os til at sætte en høj standard indenfor vores miljøarbejde.

TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her