HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Crowne Plaza Copenhagen Towers tilbyder et højt serviceniveau døgnet rundt og vores hjælpsomme personale er altid til rådighed. Mangler du noget - så spørg os endelig. 

Business Center
Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers servicemindede medarbejdere i Business Center står altid til rådighed med hjælp og vejledning. I vores Business Center har du naturligvis adgang til AV-udstyr, hurtig internetforbindelse, printere og dagens aviser.

Club Lounge
Gæsterne i hotellets suiter og Club Rooms kan frit benytte vores Club Lounge, hvor vi bl.a. serverer morgenmad, snacks og drinks i løbet af dagen. Her er ligeledes mødefaciliteter, og du kan læse dagens aviser og magasiner samt benytte tagterrassen.

Fitnesscenter
Crowne Plaza Copenhagen Towers’ fitnesscenter er døgnåbent og har et omfattende udvalg af udstyr og maskiner. Alle maskiner er fra Preco og er udstyret med individuelle tv-skærme.

24 timers roomservice
Vores 24 timers roomservice garanterer, at du får maden bragt til dit værelse inden for en halv time.
Se hele vores Roomservicemenu og læs mere om vores restauranter 

Concierge
Vores concierge tilbyder service døgnet rundt og hjælper dig med at kopiere, bestille taxa eller limousine, leje elcykel eller elbil, faxe, hente eller bringe dig til lufthavnen. Conciergen står også til rådighed, hvis du vil bestille bord på en af byens  restauranter eller guides til nogle af Københavns seværdigheder.

Børn
Børn under 12 år bor gratis på hotellet, hvis de er i selskab med en voksen.

Lufthavns-shuttle med Wi-Fi
Til og fra Københavns Lufthavn kan du med fordel benytte dig af vores shuttle service, som er i drift fra klokken 6-23 og pendler mellem Københavns Lufthavn, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Center Copenhagen  og AC Hotel Bella Sky Copenhagen .
Læs mere om vores lufthavns shuttleservice

Parkering
Under hotellet er der parkeringskælder med 400 pladser og direkte adgang til hotellets lobby og reception. Parkering koster 20 kroner i timen / max. 150 kroner i døgnet. 
Download Easy-Park appen og benyt områdekode 3571.

Shuttle service til Copenhagen Cruise Port
I krydstogtsæsonen kan krydstogtsgæster på hotellet benytte vores shuttle service på udvalgte datoer, når de skal til/fra krydstogtsterminalen i Nordhavn.
Læs mere om Cruise shuttle

Lej en elbil, elcykel eller almindelig cykel
Du har som gæst på Crowne Plaza Copenhagen Towers mulighed for nemt at komme rundt i byen ved hjælp af vores eldrevne cykler og biler. Elcyklen er lettere at bruge, da den har en hjælpemotor, der gør den brugervenlig – også for ikke-cykelvante gæster.

Cykler:
Tesla El-cykel: DKK 150 kr pr. dag
Almindelig cykel: DKK 130 kr pr. dag

El-bil: 
VW UP Elbil: DKK 350 
Hotellet har to VW Up elbiler  med plads til fire personer hver, som du har mulighed for at leje under dit ophold på hotellet, såfremt en af bilerne er ledige. Bilerne bliver leveret med navigation, børnesæde og forsikringer. Kontakt receptionen for nærmere oplysninger.

Leje af turistbus
Der er mulighed for at booke vores cruise shuttlebus til turistkørsel, når den ikke er i brug som shuttlebus.
Læs mere her, eller kontakt Guest Service Center Reservations på tlf. 88 77 66 07

 

 

Find priser
Se også

Værelser & Suiter
 

TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her