OM HOTELLET

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af verdens førende hoteller indenfor bæredygtighed.

Alt på hotellet - fra vores specialfremstillede danske designmøbler til vores økologiske køkken og hotellets energiforbrug - prioriterer ikke bare miljøet, men også dig som gæst. Så nyd dit 4-stjernede ophold hos os med grøn samvittighed.

BESØG WWW.RESPONSIBLEHOSPITALITY.DK
og se meget mere om hotellets og BC Hospitality Groups mange initiativer og certificeringer. 

TÆT PÅ CENTRUM OG LUFTHAVN
Hotellet er nabo til Royal Arena, og ligger centralt i Ørestad, som er Københavns nye bydel, hvor urban og moderne arkitektur ligger side om side med store grønne naturområder. Der er shuttlebus til og fra lufthavnen, som kun er kun få minutter væk - og med direkte Metro er du i centrum af København på under et kvarter. 

366 VÆRELSER - 25 ETAGER
Crowne Plaza Copenhagen Towers har 366 værelser fordelt på 25 etager – hvert værelse er smagfuldt indrettet med designmøbler fra Paustian og med fantastisk udsigt over Ørestaden. Vi tilbyder gratis WiFi på alle værelser samt kaffe, te og vand. 
Læs mere om vores værelser.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
På Crowne Plaza Copenhagen Towers er gæsten i centrum, og vi står klar til at assistere dig i enhver situation. Henvend dig i receptionen eller hos vores concierge, som vil hjælpe dig bedst muligt under dit ophold.
Læs mere om vores services og servicefaciliteter på Crowne Plaza Copenhagen Towers.

BAG CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS
Crowne Plaza Copenhagen Towers er et franchisebrand under Intercontinental Hotel Group  – verdens største hotelbrand med knap 5.000 hoteller. Hotellet drives af BC  Hospitality Group A/S, som blandt andet også driver Bella Center Copenhagen - få hundrede meter fra hotellet.

Find priser
TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her