1400 KVADRATMETER MØDESKOV

Oplev Crowne Plaza Copenhagen Towers flotte Atrium - helt nye muligheder til dine arrangementer.  

Vi tænker grønt - også når det handler om dine møder!

På Crowne Plaza Copenhagen Towers i København vil du opleve, at bæredygtighed ikke behøver at være kedeligt. Vi kombinerer 4-stjernet kvalitet, komfort og service med innovative, bæredygtige løsninger.

Så når vi hjælper dig med at gøre dit næste møde til en succes, tager vi ansvar for såvel dig og dine gæster som verden omkring os - og vi gør det nemt for dig at gøre det samme.

Vil du vide mere? 
Se mere om de mange konkrete bæredygtige tiltag og book en rundvisningwww.bæredygtigemøder.dk

Aktuelle kampagner
Tjek aktuelle mødekampagner her

1.400 kvadratmeter mødeskov i København
Sidste år åbnede vi vores Atrium, der - med sine 60 Black Olive træer og 4.500 bundplanter - i bogstaveligste forstand sætter fokus på det grønne. Atrium kan rumme op til 1300 gæster og forbinder hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers med kontorbygningen i Tårn 2.

Kontakt os på meetings@cpcopenhagentowers.com eller tlf.+45 8877 6699 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde - eller book en rundvisning og se vores spændende hotel.

Vi tilbyder alt fra dagspakker til møder med overnatning, og vores hjælpsomme mødebookere sidder klar til at skræddersy et tilbud, der passer til din virksomheds behov. Og ved at afholde dine møder og konferencer hos os er du med til at udbrede kendskabet til nogle af de muligheder, vi alle har for at passe på vores omgivelser - såvel miljø som mennesker og dyr.

Møder handler - også - om mennesker
Responsible Hospitality er dét, der driver os og vores hotel. Det betyder naturligvis den bedst mulige service og den højeste kvalitet til vore gæster og mødedeltagere. Det betyder dog også, at vi tager ansvar for den måde, vi som virksomhed påvirker samfundet og miljøet, blandt andet med et stort fokus på arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel. Vi er en mangfoldig arbejdsplads med medarbejdere fra over 40 lande, og vi tilstræber altid et sundt og sikkert miljø for både vore gæster, medarbejdere og forretningspartnere.

Læs mere om vores Responsible Hospitality politik eller om vores mødefaciliteter


Vidste du,
at du optjener point til IHG Business Rewards for hver krone, du bruger - og at vores Crowne Meeting Director kan levere en daglig specifikation af jeres regning. IHG og Crowne Plaza har jævnligt særlige kampagner, hvor du får flere points eller andre fordele.

Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti
I dag klares mange forretninger og aftaler over nettet. Men når vi vælger at holde møder eller konferencer, er der brug for, at alt fra digitale løsninger til menneskelig interaktion går op i en højere enhed - hver gang! Det er vi så sikre på, at vi kan levere, at vi tilbyder dig 100% tilfredshedsgaranti i forbindelse med afholdelse af møder.

Læs mere om vores tilfredshedsgaranti

Mad med omtanke
Maden er en vigtig del af dit møde. Hos Crowne Plaza Copenhagen Towers serverer vi ikke bare gode madoplevelser. Vi serverer mad med omtanke og prioriterer dyrevelfærd og miljøpåvirkning meget højt. Det betyder også, at vi ikke går på kompromis med kravene til vores leverandører.

Læs mere om vores mad og nogle af vores leverandører

Dansk genbrugsdesign, 65 % mindre energi 
Som landets mest bæredygtige hotel har vi for eksempel solvarme, grundvandsbaseret køle-varmesystem og bruger 65 % mindre energi end lignende hoteller. Vores affald omdannes til biogas og gødning, og selv vores flotte møbler er nøje udvalgt ud fra bæredygtige principper. Paustians smukke møbler er specielt produceret til hotellet og delvist lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere om vores bæredygtige løsninger og om vores miljøcertificeringer


Download fuld kapacitetsoversigt over vores konferencefaciliteter eller se mere om hvad vi tilbyder. 

Billedgalleri

Se nogle af vores lokaler.
 


Mødeforespørgsel

Kontakt 

Tlf. +45 8877 6699 eller email meetings@cpcopenhagentowers.com


TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her