366 værelser på hotellets 25 etager

På Crowne Plaza Copenhagen Towers har vi en ambition om, at du som vores gæst, skal kunne mærke, at der er brugt tid og kræfter på, at din overnatning i København bliver en god hoteloplevelse – uanset om du kommer til København på romantisk weekend eller forretningsrejse. 

IHG REWARDS CLUB - "YOUR RATE"
det er altid billigst at booke direkte hos os. 
Du får ikke kun den garanteret laveste pris som medlem af IHG Rewards Club, når du booker Your Rate -  Du får også ekstra fordele.
Derudover er der ofte særligt gode overnatningstilbud med for eksempel ekstra points til medlemmer
Se aktuelle særtilbud og fordele her

Se priser og book værelse
Indtast oplysninger herunder, hvorefter du på IHGs internationale website vil kunne fortsætte din booking og se priser på ledige værelser.

Find priser

Med 323 deluxeværelser, 39 clubværelser og fire suiter fordelt på 25 etager er du på hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers altid sikret et behageligt ophold - også hvis du er her til møde eller konference. Der er desuden gratis vand, kaffe, te og småkager på alle værelser og wi-fi på hele hotellet. 

Ti af værelserne er familieværelser, der består af to deluxeværelser på 28 kvm hver med en dør imellem. Begge værelser har eget badeværelse samt en bred dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Der er morgenmad på hotellet kl. 6.30-10 i hverdagene og 6.30-10.30 i weekenden.

Deluxeværelser
Et deluxeværelse skaber de perfekte rammer for dit hotelophold. Deluxeværelserne er på 28 kvm og udstyret med behagelige senge og rummelige badeværelser med bruseniche, der sikrer, at du frisk og veludhvilet kan tage hul på en ny dag i København.

Værelserne er indrettet med designermøbler i genbrugsmaterialer fra designgiganten Paustian og udstyret med tv, CO2-neutralt klimaanlæg, minibar, gratis flasker vand, te, kaffe og småkager, sikkerhedsboks, strygefaciliteter, shampoo og sæbe på badeværelset og wi-fi.

Bor du på et deluxeværelse, kan også vælge at tilkøbe adgang til vores Club Lounge, hvor der serveres morgenmad, snacks, kage, vin, øl samt tapas og drinks om aftenen. Adgangen til Club Lounge koster 500 kroner pr. værelse pr. overnatning.

Clubværelser
Vores clubværelser er 33 kvm med dobbeltseng, skrivebord og et stort badeværelse med bruser og badekar. Alle clubværelser er indrettet med designermøbler af genbrugsmaterialer fra designgiganten Paustian og udstyret med tv, CO2-neutralt klimaanlæg, gratis flasker med vand, kaffe, te og småkager, minibar, sikkerhedsboks, strygefaciliteter og wi-fi.

Som gæst i et clubværelse har du fri adgang til vores fantastiske Club Lounge, hvor der serveres morgenmad, snacks, kage, vin, øl samt tapas og drinks om aftenen.
I Club Loungens businesscenter arbejde uforstyrret ved et af skrivebordene, læse dagens avis og printe. Ligeledes er der fri adgang til hotellets tagterasse fra loungen.

Har du ikke på forhånd booket et clubværelse, kan du tilkøbe adgang til vores Club Lounge for 500 kroner pr. værelse pr. overnatning, selv om du bor på et deluxeværelse.

Familieværelser
Ti af værelserne er familieværelser, der består af to deluxeværelser på 28 kvm hver med en dør imellem. Begge værelser har eget badeværelse samt en to meter bred dobbeltseng eller to enkeltsenge. Det er muligt at få en ekstra opredning på det ene værelse, og har man booket et deluxeværelse, kan man opgradere til et familieværelse for 400 kr. pr. nat.

Værelserne er indrettet med designermøbler i genbrugsmaterialer fra designgiganten Paustian og udstyret med tv, CO2-neutralt klimaanlæg, minibar, gratis flasker vand, te, kaffe og småkager, sikkerhedsboks, strygefaciliteter, shampoo og sæbe på badeværelset og wi-fi.

Du kan også vælge at tilkøbe adgang til Club  Lounge, hvor der serveres morgenmad, snacks, kage, vin, øl samt tapas og drinks om aftenen. Adgangen til Club Lounge koster 500 kroner for et familieværelse pr. overnatning.

Suiter
Som gæst i en af vores fire suiter på Crowne Plaza Copenhagen Towers kan du nyde udsigten ud over Ørestad  og ind til København fra 25. etage.

Vores suiter er rummelige og har en tilstødende spisestue, hvor du kan holde middag for forretningsforbindelser, familie eller venner i dejlige omgivelser indrettet med designermøbler fra Paustian.

Alle fire suiter er udstyret med tv, CO2-neutralt klimaanlæg, minibar, gratis flasker med vand, kaffe, te og småkager samt wi-fi, og gæsterne i suiterne har adgang til Club  Loungen, hvor der serveres morgenmad, snacks, kage, vin, øl samt tapas og drinks om aftenen.

Som gæst i et clubværelse har du fri adgang til vores eksklusive Club Lounge, hvor der serveres morgenmad, snacks, kage, vin, øl samt tapas og drinks om aftenen.
I Club Loungens businesscenter arbejde uforstyrret ved et af skrivebordene, læse dagens avis og printe. Ligeledes er der fri adgang til hotellets tagterasse fra loungen.

Handicapværelser
To af vores clubværelser på femte sal er specielt indrettet til gæster med særlige behov. Det betyder, at værelserne har bredere døråbninger, mere plads til at bevæge sig på i værelset og på badeværelset samt et roll-in brusebad.

Der er desuden handicapparkering i vores parkeringshus under hotellet, og der er adgang for kørestolsbrugere til både restaurant, bar, reception og mødefaciliteter.
Husk at gøre opmærksom på, at du har særlige behov, når du booker dit værelse.

Club Lounge
Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers’ gæster i suiterne og vores clubværelser har adgang til hotellets Club Lounge, hvor der serveres morgenmad. Resten af dagen kan du, i loungen, nyde gratis te, kaffe, snacks, kage, vin, øl og vand, mens der om aftenen, blandt andet, serveres tapas og drinks. Du kan også benytte Club Loungens businesscenter, hvor du kan læse dagens aviser, blade, printe og arbejde ved skrivebordene.

Når vejret er godt, kan du fra vores Club Lounge gå ud på vores udendørs tagterasse og nyde en drink eller en kop kaffe.

Der er morgenmad på hotellet kl. 6.30-10 i hverdagene og 6.30-10.30 i weekenden.
Kontakt

Tel: +45 8877 6655
Fax: +45 8877 6611 
info@cpcopenhagentowers.com

TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her