OM HOTELLET


Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er Danmarks førende hotel indenfor bæredygtighed. Vi beviser, at bæredygtighed ikke behøver være kedeligt – på Crowne Plaza Copenhagen Towers har vi kombineret 4-stjernet kvalitet, komfort og service og med innovative bæredygtige løsninger. Alt fra vores specialfremstillede møbler fra det danske designhus Paustian til vores økologiske køkken og hotellets energiforbrug beviser at vi prioriterer miljøet, men også dig som gæst. Det betyder, at du kan nyde et ophold på Crowne Plaza Copenhagen Towers med grøn samvittighed. 
 
Crowne Plaza Copenhagen Towers stod færdigt i 2009 og det afspejles i hotellets moderne og nytænkte indretning og stil. Hotellet passer perfekt ind i Ørestad, som er Københavns nye bydel hvor urban og moderne arkitektur ligger side om side med grønne områder. På Crowne Plaza Copenhagen Towers tænker vi fremad og vi værner om vores omgivelsers fremtid - og det går hånd i hånd med Ørestadens rivende udvikling. 
 
VÆRELSER
Crowne Plaza Copenhagen Towers har 366 værelser fordelt på 25 etager – hvert værelse er smagfuldt indrettet med designmøbler fra Paustian og med fantastisk udsigt over Ørestaden. Vi tilbyder gratis WiFi på alle værelser samt kaffe, te og vand. Læs mere om vores værelser.
 
Bæredygtige produkter fra mærket Eco-Boutique er tilgængelige på alle hotellets badeværelser. Eco-Boutique kombinerer naturlige ingredienser, der er milde og plejende for huden, med emballage som er produceret med omtanke. 
 
SERVICES
På Crowne Plaza Copenhagen Towers er gæsten i centrum og vi står klar til at assistere dig i enhver situation. Henvend dig i receptionen eller hos vores concierge som kan hjælpe dig med at kopiere, bestille taxa eller limousine, leje elcykel eller elbil, faxe og meget andet. Har du brug for anbefalinger og vejledning til København eller reservation af billettter/restaurantbesøg i byen, kan du også hente hjælp hos vores concierge. 
Vi har desuden 24 timers roomservice og garanterer, at du får maden bragt til dit værelse inden for en halv time.
 
Læs mere om service og servicefaciliteter på Crowne Plaza Copenhagen Towers.
 
BELIGGENHED
Vi er lettilgængelige fra lufthavnen, hvad enten du ankommer med metro, tog, bil eller vores shuttlebus, der pendler mellem Københavns Lufthavn og Crowne Plaza Copenhagen Towers. Læs mere om vores beliggenhed og Ørestad.
 

BAG CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et franchisebrand under Intercontinental Hotel Group  – verdens største hotelbrand med knap 5.000 hoteller.

Hotellet drives af BC  Hospitality Group A/S, som blandt andet også driver Bella Center Copenhagen - få hundrede meter fra hotellet.

Hospitality og gæstfrihed - er sammen med det store fokus på bæredygtighed - kernen i vores forretning. Du kan læse mere om vores Responsible Hospitality politik og hotellets grønne tiltag her.


Find priser
TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her